Sol och målfest


Vilket VM vi bjuds på. Matchen mellan Tyskland och Brasilien är oförglömlig. Ett intressant fakta är att 2010 då Spanien fick lyfta VM-bucklan så gjorde de enbart 7 mål under hela turneringen. Tyskland gjorde det i en match, mot Brasilien dessutom.
ksjf

Jag är inne på första semesterveckan. Riktigt varmt och skönt väder. Har mest legat ute vid bryggan och solat. Energin försvinner i takt med att graderna stiger. Stackars Krusmons han ligger mest i skuggan och rör enbart på sig då det vankas mat. Fast jag ger honom bara en gång om dagen. Torrfoder har han såklart tillgång till men annars får han jaga sin egen mat den här årstiden.

Fotboll har det såklart blivt mycket på kvällarna men även fiske. Min bror har lämnat staden och är här på besök. Han har köpt en ny fiskeutrusting från Happy angler, efter rekommendationer från mig, som han hemskt gärna vill testa vad den går för. Jag har en polare som alltid reser på fiskesemestrar och han hade tipsat om den sidan. Jag gillar att fiska men ser mig inte själv som proffs, brorsan där emot fiskar gärna varje ledig minut.