Att mötas halvvägs


Som så ofta här i livet fick det bli en kompromiss. Erik slog fullkomligt bakut när han fick höra talas om dopet, men efter mycket tjat och några väl valda teatertårar gick han med på att gå dit. Någon kostym från Armani blir det kanske inte, men han lovade åtminstone att inte ha trasiga kläder. Dessutom sa han att han skulle köpa ett par nya skor på sportamore i dag, så det finns vissa indikationer på att han håller på att lägga om kurs från att vara en total slöfock. Jag kräver inte att han ska ändra på sig för min skull, men samtidigt skulle jag jubla högt om han plötsligt började träna (och varför skulle han annars handla sportkläder?). Jag älskar ju att vara ute och springa i naturen och det vore så himla mysigt om han ville följa med någon gång. Men jag ska inte klaga, för under den där grungiga utstyrseln döljer sig en riktig man med många talanger. Som att hitta rätt försäkringsbolag när pappa fick panik angående huset, till exempel. Erik hade världens koll och gav superbra tips, så nu är han storfavoriten bland alla pojkvänner jag släpat hem. Det hade jag aldrig trott skulle hända, att mina föräldrar skulle gilla Erik! Det ska bli spännande att se vilka andra ess han har i ärmen, min mystiske och älskvärde slashas.

Springa