Bastuplanerna


Vi har räknat lite mer på vad det kommer att kosta att inreda bastun på vinden. Materialkostnaderna är inte dyra utan det är arbetet med att dra avlopp och rör som gör att kostnaderna drar iväg. Jag och Johanna älskar mat och att resa så att dra ned på något av dessa två är inte ett alternativ för oss.
mat
Jag har varit i kontakt med Ferratum om de kan hjälpa oss med ett lån, vilket de kunde. Jag har lånat av dem förr så jag vet att de är bra att ha att göra med. Det är bara det att hur vi än gör så känns det som vi måste dra in på något.
Kanske ska gå på kiosken och lämna in en lottorad och se om det löser det hela. Nej, skämt och sido vi får helt enkelt se vad som händer och hur vi väljer att prioritera.

Från det ena till det andra. Krusmons som alltid sovit nere vid fötterna på våran säng har helt plötsligt börjat att sova på kuddarna. Just nu konkurrerar vi om kudden, han är smart den katten. Han trycker tassarna mot huvudgaveln på sängen och ryggen på mitt eller Johannas huvud, vips så har han den helt för sig själv. Lustigt hur de kan ändra sina vanor trots att han är så gammal.