Det orangea kuvertet


En gång om året kommer det, det där kuvertet som man inte har lust att titta i, som får mig att fundera på hur jag ska klara mig när jag blir pensionär. Det är inget upplyftande alls faktiskt och får mig att fundera på hur jag ska förvalta det lilla där är. Jag har tidigare inte velat spekulera i aktier eller haft något som helst intresse i att lära mig mer om det, men nu behöver jag titta över det ordentligt. På allabolag hittade jag ett intressant företag som kan ge lite hjälp och information om, vad man ska tänka på och kan även hjälpa en med placeringar. Så kanske skulle man ta kontakt med dem och höra vad de tycker kan vara det bästa för mig. För nog vill jag leva ett behagligt liv när jag slutat jobba och blir pensionär.

en burk att spara pengar till pensionen