En affärsidé blir verklighet


För ett tag sedan skrev jag om Johannas affärsidé och nu verkar det som att det kan bli verklighet av planerna. Nej, hon kommer inte att börja importera obskyra vinylsinglar eller kattprylar, hon ska göra något helt annat men vad kan vi inte avslöja riktigt än. Ni kan få en liten hint om vad det kommer att handla om när jag säger att vi läser och lyssnar flitigt på veckoanalysen.se. Ja, jag vet att ni håller på att förgås av nyfikenhet men det blir inte mer än så. Jag lovar att berätta så fort vi har ordning på allt. Krusmons verkar följa det hela med stort engagemang och intresse för så fort min älskade Johanna sätter sig vid datorn för att fila till de sista detaljerna så hoppar katten upp på skrivbordet bredvid datorn. Johanna är övertygad om att han förstår idéerna som hon bollar med honom. Jag är mer tveksam till kattens intelligens i det fallet.

En mynthög på en sked