Fixa en man cave


En del tycker att jag är galen med mitt intresse för obskyra vinylsinglar men jag har en kompis som är mer galen i det fallet. Han ringde mig för ett tag sedan och undrade om jag kunde hjälpa honom att bygga en man cave, Med tanke på att han har fyra barn tyckte jag inte att det var något konstigt alls, och jag tog för givet att han skulle fixa rummet i husets källare. Men icke, han ska bygga ett skjul inspirerat av guldgrävarruschen i Klondike. Inget litet projekt med andra ord. Hans främsta mål med skjulet var att kunna låsa in sig där och titta på film eller lyssna på musik utan att barnen störde honom. Jag vet att han kan bli rätt grinig om snuset tryter så snus köpte jag i förebyggande syfte inför bygget. Och vet ni vad, några byggintensiva månader senare sitter vi här i varsin fåtölj i hans man cave-skjul med en kall öl i handen och tittar på film.

Ett timmerskjul på en gräsmatta
En filmprojektor med två filmrullar