GPS till Krusmons


Eftersom vi bor som vi gör så kan Krusmons gå utomhus och han älskar det under somrarna. Ett problem under varma dagar är att han, precis som många andra utomhuskatter, blir som mest aktiv på kvällar och nätter medan han under dagen ligger och dåsar sig i skuggan. Han kommer i stort sett alltid hem och äter men det har hänt vid flera tillfällen att han är borta ett dygn eller två. Som husse och matte blir vi såklart väldigt oroliga och kan spendera timmar på att leta efter honom. En dag så jag satt och beställde snus online så kom det upp en annons om GPS för katter och jag blev genast intresserad. Jakthundar vet jag såklart utrustas med GPS men hade inte ens tänkt tanken på att det även finns för katter. Jag beställde en GPS som fästs kring halsen och har det kopplat till mobilen och vips kan jag se hur katten rör sig.

Katt sitter i gräs