Hotell med djurrum


Jag bestämde mig för att överraska min älskade Johanna med en långhelg på hotell. Vi har röjt och rensat och hyrt ett förråd hos green storage för att få lite ordning på våra prylar under ett par helger, så jag tyckte att vi var värda lite avkoppling. Kruxet var att vi inte hade kattvakt till Krusmons, men det visade sig att hotellet hade djurrum. Jag berättade inte för Johanna, och absolut inte för Krusmons, vart vi skulle. Hade katten fåt minsta vetskap om 20 mil, enkel resa, i bil hade han rymt. Vår hårboll är, som mina läsare vet, inte helt lättransporterad, så jag ringde veterinären för att fråga om råd. Hon tipsade om Feliway-spray. Det är feromoner som bara katter känner lukten av och som gör dem lugnare. Och vet ni, det fungerade. I alla fall under bilresan. När vi kom fram var det någon som högljutt meddelade sitt missnöje så hela hotellet hörde det. Trots det blev det en härlig och avkopplande helg.

Vita trähus i Smögen
Ostron på ett fat med is