Influensa och vintermörker


Det är ingen bra stämning här hemma. Människorna som bor här är vintertrötta och allmänt hängiga och hårbollen, ni vet vem jag pratar om, tycker att vintervädret är pest och vägrar gå ut. Istället kräver den käre Krusmons högljutt att hans toalettlåda ska hållas i toppskick, tömmas så fort han har varit där och det duger bara med en svindyr kattsand. Någon som är förvånad över divans krav? Hade inte trott det heller, ni känner honom vid det här laget. För att lätta upp stämningen lite och försöka bli lite piggare bestämde jag mig för att börja titta på en bra grill till sommaren. Vi körde den vi hade till tippen i höstas för den hade gjort sitt. Jag tror att vi grillade så gott som varenda kväll i somras. Undrar om man någonsin kommer att få uppleva det igen. Nu ropar min älskade Johanna som ligger nerbäddad i sängen på grund av influensa på mig. Ska försöka locka henne med lite tomatsoppa innan det är dags att tömma lådan för hans kungliga katthöghet igen. Måtte det bli vår snart!

Man som grillar