Jag tjänar sämre än ett kattskrälle


Hmmm, hmmmm, ptffff, hrmmmm det är de få konstiga ljud som min kropp klarar av att yttra, när jag med ett högrött ansikte ser att Karl Lagerfelds katt tjänade 2 miljoner Gbp förra året. I svenska pengar är det ungefär 26 miljoner! Ett kattskälle tjänar betydligt mer än 90% av jordens befolkning. Det är sjukt.
dhididid
Katten som heter Choupette gjorde två reklamjobb förra året, därav inkomsterna. Choupette har dessutom 52 000 följare på Instagram. Jag inser att jag fostrat Krusmons fel. Fast äpplet faller inte långt från trädet. Skulle Krusmons vara som mig så skulle han väl äta alldeles för god mat. Pengarna skulle rinna som vatten genom hans tassar och när han ska göra något extra roligt, typ en charterresa på en räkbåt, så skulle han väl kontakta www.kredit365.se. Äpplet faller inte långt från trädet ens i djurens värld.