Katter och vinter


Nu när det är vinter så vägrar Krusmons att gå ut, på sin höjd sätter han sig i fönstret och tittar ut en stund, men annars sover han rejält mycket. Jag läste att det är vanligt att katter påverkas av temperaturförändringar precis som vi människor gör. Igår var han som bortblåst, det händer ibland men oftast ligger han på samma platser. Jag letade överallt och ropade men ingen katt, man började ju fundera på om han smitit ut men det skulle förvåna mig! För ett tag sedan köpte jag lite nytt möblemang till vardagsrummet (här köpte jag mitt) och till sist hittade jag honom sovandes i den nya mediabänken ovanpå förstärkaren haha. Jag hade spelat musik hela dagen så det var varmt och gott där kan man säga! Jag väckte honom och gav han mat och sen gick han raka vägen och la sig och sov igen, vilken latmask alltså.

En katt som gäspar
En sovande katt