Kommer ni ihåg?


Kommer ni i håg hur det var när sms lån inte fanns? För mig känns det som oerhört länge sedan, trots att det är först under de senaste kanske fem åren som det blivit riktigt vanligt.

Det är ju fascinerande tycker jag att människor har ändrat sina vanor när det gäller att låna pengar av företag så snart, och det måste ju helt klart visa hur stort behovet var av att kunna få tillgång till just sådana här tjänster som sms lån. Det är nog få tjänster inom service och ekonomi som fått lika stort genomslag under 2000-talet, och kanske till och med 1900-talet skulle jag tro, så det måste verkligen ses som en av de största innovationerna inom den finansiella sektorn under den här perioden som vi talar om. Personligen har jag haft stor nytta av sms lån, framför allt lånen på Folkia då de har underlättat stort för mig vid flera olika tillfällen.