Långa dagar går fort med rätt underhållning


Har varit lite krasslig de senaste dagarna så jag har mest legat och gottat mig i soffan. Första dagen är det ganska skönt men sedan blir det så långtråkigt. Jag har tittat på en serie som heter ”Allt för Sverige”. Har inte sett ett avsnitt av serien tidigare för att jag tyckte den verkade tråkigt. Oj så fel jag hade. Den serien är helt fantastiskt. Tårar, glädje och framför allt humor. Jag tycker det är roligt att de visar upp Sverige på ett väldigt bra sätt. Vill man bo i Söderköping? Ja, det vill du, iallafall om du sett Allt för Sverige. Vilken genuin och mysig stad det var. Så himla vacker. Nu hade jag inte tänkt lämna mitt hus, men serien visar de vackraste platserna i vårt land och jag inser hur dumt det är att resa utomlands egentligen. Fast det är ju det här med solen förstås…..
sk