Mannen ska nyttjas till max


Min älskade Johanna är nyopererad och ska ta det lugnt och får inte lyfta något på tre veckor. Redan före operationen meddelade hon att hon inte kommer göra någonting här hemma under de tre veckorna, bara ligga i sängen eller på soffan och ta det lugnt. Det är inga som helst problem i min värld, vi hjälps alltid åt med hushållssysslorna, jag har inga problem med att ta hand om allt från städning till matlagning. Men det är ju lite roligare att laga mat med bra grytor och redskap och en del av vår köksutrustning har definitivt sett sina bättre dagar. För att pigga upp både mig och min älskade fru botaniserade jag lite på https://www.kitchentime.se/ och beställde lite nytt. Det skulle jag inte ha gjort. Det var inte så att Johanna inte ville ha lite nya grejer, däremot bestämde hon sig för att om det skulle in nytt så skulle det rensas i köksskåpen, städas i skafferiet och andra gömmor. Smart drag av min fru, hon sitter nu på en köksstol och talar om vad jag ska göra. Krusmons? Han ligger i mattes knä och myser.

Tesil, balongvisp och osthyvel i rostfritt stål