Så var man lite äldre igen


Jag har haft så mycket strul med mina husdjur på sista tiden att jag helt glömt bort mig själv. Det händer ibland. Man är ju inte mer än människa. Kattmänniska! I helgen tänkte jag lämna de små odågorna till sitt öde och smita iväg på en romantisk middag med Erik. Jag fyller nämligen år och har önskat mig en hårt litet paket från Parelle i present. Jag vet inte vilken restaurang det blir, Erik har styrt upp allt och det är en hemlighet. Men vi har pratat om lite olika ställen tidigare, bland annat det här, så vi får se om det är där vi hamnar. Fast egentligen bryr jag mig inte så mycket om mina egna födelsedagar. Vad är det att fira att man blir äldre, liksom? Jag får panik av att tänka på ålder. Inombords känner jag mig fortfarande som 15, haha! Nej då, men många verkar få så mycket tråkigare liv när de inte är unga längre och att ha tråkigt är min största skräck i livet. Lyckligtvis är ju min stora passion djur och de slutar ju inte tycka om en bara för att man blir 75. Det kan jag leva med, en mysig tillvaro med mina små älsklingar. Ja, och så Erik kanske …

födelsedag