Sjuk liten hund


I veckan som gått har det varit mycket att göra med nästan allt som jag måste ordna med. Det kanske mest allvarliga som inträffade var att jag blev tvungen att ta med mig min minsta hund, Sniffy, till veterinären. Han var nämligen sjuk. Han hade legat stilla i många dagar och när jag undersökte hans ögon så var de alldeles dimmiga. Veterinären sa dock att allt var ok med honom och gav mig en medicin att ge honom två gånger per dag. Som tur var verkar den funka riktigt bra och jag har redan märkt att Sniffy är på bättringsvägen. Han är en stark och frisk hund, normalt sett.

Annars så har jag denna vecka sett över mina försäkringar hos försäkringsbolaget Moderna. Jag planerar nämligen att resa lite till hösten så jag var tvungen att titta upp hur det fungerar om man vill vara säker på att få vården betald om något skulle hända. Sedan har jag också varit med en kompis som är fastighetsmäklare kungsholmen. Det är alltid kul och spännande att hänga med mäklare för man får alltid en bra insikt i bostadsmarknaden och vad som är hett och spännande just nu. Det verkar som att bostadsmarknaden kommer fortsätta uppåt.

Nu måste jag planera middagen för mig och mina vänner. Det kommer nog att bli chili con carne!

images-94