Sjukstuga i vårat hem


Det verkar vara många som ligger hemma i diverse sjukdomar. Är det inte en förkylning så är det vinterkräksjukan. Jag och Johanna har legat nedbäddade sedan i fredags men nu är vi på bättringsvägen. Det har varit en seg och långdragen förkylning och det är knappt så att vi orkat rest oss från soffan för att hämta ett glas vatten. Vi har tittat på massor av gammal fantastisk film. Jag är galen i Charlie Chaplins filmer och jag orkade iallafall skratta.

I morgon ska jag gå och jobba igen men är hemma och samlar lite kraft idag och ska se om jag får något nyttigt gjort. Det har snöat rejält här men ingen av oss har orkat skottat så kanske det blir en liten stig till brevlådan iallafall. En annan sak som jag definitivt ska göra är att kontakta Moderna försäkringar och ta ett tillägg till bilen. Har tänkt göra det länge men inte kommit mig för. Det som går så snabbt men jag har skjutit det framför mig hela tiden. Nu när det är så extremt dåligt väder måste jag ta tag i det hela innan det är försent.