Spinn, snus och snubbe


Jag har ju tidigare berättat om min slackerkille Erik. Ju längre vi är tillsammans desto mer uppstädad blir han, men samtidigt har jag lärt mig att uppskatta hans slarviga och lite tveksamma sidor. Nu vill jag nästan inte att han ska bli mer uppstyrd, han är fin som han är. Till och med min katt gillar honom, och då vet man verkligen att det är den rätte! Hon är ju precis lika kräsen när det gäller människor som hon är med andra djur, mat och leksaker. Om katten hade avskytt Erik hade vi inte kunnat vara tillsammans. Jag vet att det låter helgalet, men så är det faktiskt.

Nu har han sökt ett nytt jobb inom snusindustrin. De gillade honom eftersom han kan allt om snus (norrlänning som han är) och kan rabbla alla sorter på svensktsnus.se utantill. Han är en sån där person som kan allt om det han brinner för och ingenting om det som inte intresserar honom. Det finns liksom inga mellanlägen. Men tydligen så snusar han själv inte de vanliga starka sorterna, utan ett nikotinfritt alternativ som heter Onico. Inte för att jag bryr mig, han får snusa vad han vill, så länge han inte slänger prillorna på marken så katten äter upp dem. Skulle det hända hamnar han garanterat i onåd hos både henne och mig. Och då är det tack och hej!

Onico nikotinfritt snus