Tack och lov för catering!


Min svärmor har tyvärr blivit sjuk. Riktigt sjuk. Så julen som står och bankar på porten ligger långt ner på prioritetslistan. Samtidigt är julen en familjehögtid så att ställa in den kändes inte heller rätt. För oss handlar julen just om familjen så att kunna äta god mat tillsammans är det viktigaste. Förhoppningsvis mår min svärmor bättre då men vi tycker det är lika bra att slippa stressen och fokusera på det som är viktigt.

Det är fantastiskt att det finns catering även med julmat. Många upplever ju stress inför julen utan att någon i familjen blir sjuk. Julmaten är det som jag tror de flesta stressar mest inför. En rolig sak med att testa catering på julmaten är att det även finns chans att prova på nya julrätter. Jag tror att de flesta familjer har snöat in sig, precis som min, på att samma rätter måste finnas. Vi köper alltid pressylta men den är alltid kvar. Så jag förstår egentligen inte varför jag köper den! Det är givetvis traditionell julmat att köpa på catering men det finns även moderna inslag. Tänkte bara tipsa er om detta eftersom jag tror att fler känner stress och press inför den kommande månaden.
jukkd