Tips! Meka inte med en katt i närheten


Jag älskar vår katt. I alla fall för det mesta. Bilen har gått knackigt så jag beställde lite volvodelar och började meka. När jag ändå var igång tänkte jag att kunde passa på att byta olja och oljefilter också. Sagt och gjort, ur med pluggen i botten, låta oljan rinna ner i ett spann för vidare transport till återvinningen. Allt hade varit frid och fröjd om inte Mr Krusmons hade bestämt sig för att komma på besök. Jag vet inte om vi har fått en ovanligt klumpig katt eller om han är korkad, för vad händer när jag vänder ryggen till i fem sekunder? Jo det skramlar till i spannen och ur oljan far Krusmons. Fråga mig inte hur han gjorde. Det var bara att fånga in katten som var full med olja och köra till veterinären för pälssanering. Behöver nog inte säga att vi inte låg bra till. Kattskrälle dissade oss mer eller mindre totalt i en vecka.

Man som mekar under en VW Bubbla