Världens dyraste katt?


Läser ett reportage i en tidning om en familj som betalade cirka en miljon för katt? Kan det vara världens dyraste katt?

Storyn är följande: En familj har visning för att sälja deras hus. Familjens katt ligger i soffan och gottar sig som vanligt. En familj på visningen bli kär i katten och när de lägger bud på huset så höjer de budet med en miljon om katten ingår i köpet.

Katten på bilden har inget med inlägget att göra.
Katten på bilden har inget med inlägget att göra.

Skulle ni gå med på detta? Familjen hade haft katten i fyra år. En miljon är väldigt mycket pengar. Fast om jag tänker på att sälja Krusmons blir jag alldeles kall. Han är en familjemedlem och ingen säljer väl sina barn?
Fast ett tips kan vara att skaffa en ny katt inför husvisningarna. Det finns många knep som en rutinerad fastighetsmäklare kan ta till för att få folk att bli sugna att lägga ett bud. En snygg inredning, doften av hembakat och nu kommer säkert katter att bli en trend. Det finns få saker som är så trevligt som doften av hembakade bullar och en katt som ligger och spinner. Jag skulle garanterad bli kär i den bostaden om detta fanns med på visningen jag gick på.