Krusmons på kattpensionat i en vecka


Min älskade Johanna kom hem med en överraskning. Hon hade hittat en sajt där man kan boka olika härliga och bra upplevelser och tyckte att det var dags för oss att ta ledigt ett tag. Jag frågade lite försynt om hon hade ansökt om semester hos Krusmons och fått den beviljad innan hon meddelade vår kära katt att han kommer få bo på pensionat i en vecka. Frugan bara tittade på mig och sa: Nej, den biten, inklusive att boka kattpensionatet, överlåter jag till dig. Tack för den älskade Johanna, du vet mycket väl att vår knasiga hårboll hatar att vara på pensionat och kommer sura i veckor efteråt. Det är inte det att Krusmons inte blir väl omhändertagen på kattpensionatet, han har tillgång till enskilt lyxrum med en stor rastgård, han bara surar så där som bara katter kan. Jag får väl leta upp honom och muta med en burk tonfisk eller något annat gott innan jag berättar att det är pensionatsdags igen.

Rödrandig katt vid ett nät