Min första dag med fasta


Idag är det min första dag som jag fastar. Klockan är inte ens åtta och jag är superhungrig. I vanliga fall brukar jag inte äta mycket på morgonen men det är psykologiskt. Allt jag tänker på är mat. Som då jag var liten och skulle sluta äta godis. Det slutade alltid i motsatt effekt, jag vräkte i mig godis för allt i min hjärnverksamhet kretsade kring det. Sedan är det lustigt att det verkar som internet och min omgivning spelar mig ett spratt. Jag loggar in på Facebook och möts av denna bild.
kjhgfghj
Jag fortsätter till aftonbladet och hittar recept till 5-2 dieten.

Jag ska alltså inte äta mer än 600 kalorier idag. Det kommer att gå bättre bara jag är på jobbet och kan skingra tankarna. Jag har därför valt att lägga alla mina fastedagar under vanliga vardagar. Fast det är ju också en klar fördel att inget är hugget i sten. Vill jag kan jag ju lägga dem på en helg med.